Udvikling & Programmering

Vi laver idéer om til software!

Vi har mange års erfaring med at udvikle idéer og omdanne dem til færdige løsninger. Noget af det mest spændende, synes vi, er at være med i processen sammen med kunden, og være med til at løse konkrete problemer.


Gennem de sidste mere end 15 år, har vi været med til alt fra små én-dags opgaver til projekter der har taget tre år. Løsningerne vi har lavet spænder lige fra et simpel SMS-afstemningssystem til komplekse projektstyringsværktøjer, økonomi- og kostkontrol samt integrationer til bl.a. flådestyring og webshops.


IT i øjenhøjde er noget vi gør meget ud af. Vi bestræber os på, at dialogen med vores kunder ikke bliver nørdet - men at vi finder et fælles ståsted, så vi får mest muligt ud af samarbejdet.


Inden vi starter et samarbejde, sætter vi os gerne sammen med kunden og gennemgår projektet. Vi giver vores bud på en løsning og et pris overslag. Det er gratis og helt uforpligtende. Vi tror nemlig på, at vores succes afhænger af, at kunden får den helt rigtige løsning.


Den rigtige platform er altafgørende for et godt slut-produkt. Vi udvikler både webbaserede løsninger, Windows programmer, console applikationer og mobile apps. Vi har erfaringen og værktøjerne til, at udvikle en løsning der matcher jeres forventninger - med garanti.